Fundersam Sabina!

Hej allihop!

fastHur har ni det? Jag har det bra, eller ja, jag är fortfarande lite stressad. Men det börjar ge med sig nu, faktiskt. Dock har jag årets stressmoment framför mig. Det är nämligen Mattias födelsedag, och jag står helt idélös. Jag blir helt tokig på mig själv att detta alltid ska vara så himla svårt. Det är ju inte det egentligen, men jag ställer så höga krav på mig själv. Bara för att han ju faktiskt är värd hela världen och lite till. Men det blir dyrt, och ganska svårt. Det jag har kollat på hittills är antingen några tekniska prylar eller kanske motorupplevelser. Det är ju ett intresse för honom, det här med bilar och fart. Men även teknik. Kanske både och då? Har ni några tips? 

Sen får vi se vad jag gör för mysigt för honom, som tur är så fyller han faktiskt år på en fredag det här året så det kan verkligen bli en helkväll! Utöver min planeringsstress inför födelsepojken så släpar sig vardagen fram, det är lite enklare att få ihop det nu, så jag tror att det inte dröjer länge tills man verkligen är inne i vardagen på riktigt igen. Längtar!

I kväll blir det middag framför TV:n för mig, då Mattias är ute med några kompisar. Det blir nog något enkelt, sånt där guilty pleasure, som jag inte äter med honom. Kanske Bara korv och mos, och då menar jag pulvermos. Haha! Här ska det inte ansträngas alls, faktiskt. Sen kollar jag nog på Keeping up with the Kardashians, eller något sånt som jag verkligen inte fått in min älskling på. Haha, hoppas er kväll blir minst lika bra som min!

 

Annonser

En reaktion på ”Fundersam Sabina!

  1. Ping: Ännu fler födelsedagar! | Sabinas egna blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s